Количка 0
0,00 лв.

Спящите красавици

От: Стивън Кинг

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БББ033
29,99 лв.

 Неочаквано провокативен и прекрасно драматичен съвместен труд на баща и син, който изглежда особено актуален в наши дни.

В едно бъдеще, което е толкова реално и близко, че може да бъде и днес, с жените се случва нещо странно, когато заспят. Телата им се обвиват в тънки нишки, образуващи пашкули. Ако бъдат събудени, ако някой разкъса или разреже обвивката им, жените подивяват и стават невероятно агресивни. А докато спят, те се озовават на друго, по-добро място, където цари хармония.

Една жена, мистериозната Иви Блек, е недосегаема за благословията или проклятието на сънната болест. Дали тя е медицинска аномалия, която трябва да бъде изучавана? Или демон, който трябва да бъде унищожен? Сами, оставени на все по-първичните си подбуди, мъжете се разделят на враждуващи фракции. Едни искат да убият Иви, други – да я спасят. Трети използват хаоса, за да отприщят собственото си отмъщение срещу нови врагове. В света, станал най-неочаквано изцяло мъжки, всичко се превръща в насилие. 

Действието се развива в малко градче в Апалачите, където основният работодател е женски затвор.

 

 
„Спящите красавици” е неочаквано провокативен и прекрасно драматичен съвместен труд на баща и син, който изглежда особено актуален в наши дни.

 

Повече информация
ISBN 9789546558237
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 736
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спящите красавици
Вашият рейтинг