Количка 0
0,00 лв.

Мъртвата зона

От: Стивън Кинг

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БББ0241
19,99 лв.
​Увлекателен разказ за един обикновен човек, принуден да се бори с могъщото зло, който ще ви преследва дълго след като сте обърнали последната страница.
Джони Смит е обикновен млад мъж с приятна усмивка, талант да преподава и съвсем отскоро - с приятелка. Когато завежда Сара на панаира, животът не би могъл да е по-благосклонен към него. Но дали странният му шанс на Колелото на късмета наистина е за завиждане?


Нещо зазвънтя и в изненадата си Сара помисли, че ѝ пищят ушите. После видя, че другите, които бяха заложили, си прибират парите и изоставят Джони в играта.
“Какво правите! - искаше да кресне тя. - Не бива така! Защо го оставяте сам? Не е честно...

 
Няколко часа по-късно Джони изпада в кома, която трае четири години и половина. За толкова време много неща могат да се променят.Когато се събужда, момичето му, кариерата и младостта му са си отишли. Но трагедията от личната му загуба не може да се сравни с кошмара от новопридобитата му дарба.


След четири години и половина, прекарани в кома, Джони Смит открива, че у него се е пробудил необясним парапсихичен талант. Въпреки опита си да избяга от проклятието на пророческата си дарба, Джони разбира, че изборът вече не е негов. Отсега нататък разбулването на мистерии и непосилното бреме да вижда скритото за останалите ще бележи живота му и ще предопредели смъртта му.

Сега Джони вижда в умовете миналото и бъдещето на хората само с едно докосване. Нежеланият парапсихичен талант, от който не може да избяга започва да управлява живота му. Всеки път той влиза в ролята на Касандра - морално задължен да предупреди и неизбежно презиран за усилията си.Ако действително виждаш такива неща, жал ми е за теб. Ти си някаква гавра на господа, също като двуглавото теле, което показваха веднъж на панаира. Съжалявам, знам, че е гадно да се говори така, но...

 

После през един хубав летен ден Джони се ръкува с амбициозен политик и в главата му нахлува картина на бъдеще, толкова неописуемо, в което никой друг освен него не би повярвал. Само Джони Смит може да го спре. Той е сам... и това не е честно.

 
Повече информация
Тегло 0.600000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Боряна Даракчиева
Брой страници 479
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъртвата зона
Вашият рейтинг