Количка 0
0,00 лв.

Пътна мрежа

От: Стивън Кинг

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
БББ52
16,99 лв.

„Ако не намеря подслон, ох, аз просто ще изчезна“

- Ролинг Стоунс

„Ако не намеря подслон, ох, аз просто ще изчезна“

- Ролинг Стоунс

Един мъж е решен да спъне колелото на прогреса в борба с катастрофални последици. Когато проект за построяване на магистрала го оставя без работа и заплашва да унищожи дома му, той има повече от достатъчно време, за да замисли отмъщението си. Път за отстъпление няма и той застава срещу нещо, което според него е истинско престъпление.

Нарастващо напрежение, което достига шокиращата си кулминация.„Пътна мрежа“ е драматичен разказ, който няма да забравите скоро.

Най-популярният автор на книги на ужаса за всички времена най-добре знае какво ви плаши и защо. „За мен страхът е една от най-деликатните емоции, затова винаги се опитвам да уплаша читателя. Ако не мога да го уплаша, аз се опитвам да го смразя от ужас и ако не успея и в това, прибягвам до шока“, казва Стивън Кинг.

Невероятните му сюжети примамват читателя в капана на ежедневието ни с достоверни ситуации и правдоподобни герои, които рано или късно биват застигнати от вездесъщото зло.Когато става дума за хорър, Стивън Кинг няма равен на себе си.

Повече информация
ISBN 9789545840517
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 304
Дата на издаване 2006 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътна мрежа
Вашият рейтинг