Количка 0
0,00 лв.

Еротика

Артикули 1-20 от 88

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Сумрак
    Сумрак
    Пенелъпи Дъглас
    27,90 лв.
  2. Бейн
    -25%
    Бейн
    Л. Дж. Шен
    Специална цена 14,93 лв. Редовна цена 19,90 лв.

    4,97 лв. 25 %

  3. Пленена
    -25%
    Пленена
    Емили Макинтайър
    Специална цена 14,93 лв. Редовна цена 19,90 лв.

    4,97 лв. 25 %

  4. Срещата
    -15%
    Срещата
    Никол Сноу
    Специална цена 16,99 лв. Редовна цена 19,99 лв.

    3,00 лв. 15 %

  5. Упование
    Упование
    Пенелъпи Дъглас
    24,90 лв.
  6. Безчувствен
    -25%
    Безчувствен
    Пенелъпи Дъглас
    Специална цена 18,68 лв. Редовна цена 24,90 лв.

    6,22 лв. 25 %

  7. Рожденичката
    Рожденичката
    Пенелъпи Дъглас
    19,90 лв.
  8. Разобличен
    Разобличен
    Кристен Калихан
    17,99 лв.
  9. Скривалището
    -25%
    Скривалището
    Пенелъпи Дъглас
    Специална цена 14,93 лв. Редовна цена 19,90 лв.

    4,97 лв. 25 %

Артикули 1-20 от 88

Настрой възходяща посока
на страница

Любовните романи изследват любовта, магията и щастието по особено красив начин. Разказите за вълнуващ, перверзен и завладяващ секс спадат към жанра “Еротика”. ХЕРМЕС Ви представя едни от най-търсените автори, които можете да намерите онлайн или в книжарниците на много достъпни цени:

  • Л. Дж. Шен;
  • Бланка Липинска;
  • Лекси Блейк;
  • Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн;
  • Дженива Лий;
  • Кристина Лорен;
  • Силвия Дей;
  • Джина Шоуолтър;
  • Л. С. Хилтън;
  • Е. Л. Джеймс.

Какъв жанр е еротиката

Повечето еротики имат силно въздействие на страст и секс. Ухаят на желание и любов. Някои романи са прекалено сладникави, други пък граничат с болката и грубостта. Едни изпитват наслада от нежни страсти, други се нуждаят от необуздани, горещи и болезнени усещания, както в книгата "Петдесет нюанса сиво" на Е. Л. Джеймс.

Отнема повече време, докато разберете какъв стил харесвате и от кой автор сте най-удовлетворени, докато четете. Но веднъж направите ли го и откриете този, който най-много се доближава до емоциите, чувствата и мечтите Ви, тогава той Ви е спечелил завинаги.

Еротиката се определя като изкуство за предаване на сексуално чувство и емоция. Любовните романи могат да бъдат придружени с божествено чувство на полов акт и голи тела, които изразяват сладки преживявания.

За разлика от порнографията, еротиката не акцентира върху половите органи и половия акт. Четейки такива книги Вие можете да изпитате страхотно чувство, което да развие Вашата фантазия и въображение.

Известната Ерика Ленард с литературния псевдоним Е. Л. Джеймс, покори цял свят с невероятния си бестселър “Петдесет нюанса сиво”. Тази книга прелъсти много хора. Безсилни да устоят на завладяващото изкушение, главните герои Ана и Грей се впускат в страстна и дръзка афера. Последващите книги от трилогията са “Петдесет нюанса освободени” и “Петдесет нюанса по-тъмно”.

Тази омагьосваща и разтърсваща история влиза под кожата на мнозинството от читатели. Изпепеляваща, груба и страстна любов пали искрата на незабравим секс.

Защо да поръчате от онлайн книжарница Хермес

Разликата между четенето на книги и гледането на филми е голяма. Четенето развива мозъка, като изважда на показ голямо въображение и усещане на по-силни емоции.

В Хермес можете да намерите книги на промоция и такива, които са на достъпни цени. Насладата от четенето на еротики е невероятна.