Количка

Вишъс

От: Л. Дж. Шен

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ226
17,90 лв.


Вишъс. Моето изкушение. Моята муза. Моят враг. Моето всичко
Всички фенове на Л. Дж. Шен и романите ѝ  „Спароу“  и  „Крадецът на целувки“  ще получат нова доза еротика с книгата „Вишъс“, поставяща началото на най-известната поредица на авторката Sinners of Saint.

Нов събуждащ въображението роман на Л. Дж. Шен - автор на „Спароу“ и „Крадецът на целувки“

Емилия

Казват, че любовта и омразата са двете лица на една и съща монета. Вярно е... Мъжът, който идва в сънищата ми, е същият, който ме преследва в кошмарите ми. Безмилостен адвокат. Коварен отмъстител. Красив лъжец. Насилник и спасител, чудовище и съблазнител.

Преди десет години Вишъс ме прогони от семейството ми. Сега ме откри чак в Ню Йорк и няма да си тръгне, докато не ме завладее напълно. Но вече няма с какво да ме изнудва. Аз не съм негова. И няма да бъда.

Вишъс

Тя е художничка, която все чака своя шанс. Красива и неуловима като про-летен вишнев цвят. Преди десет години неочаквано нахлу в живота ми. И си плати скъпо за това.

Емилия е абсолютно недосегаема. Бившата на близък приятел и бизнес партньор. Жената, която знае най-мрачната ми тайна. Дъщеря на прислуга-та в милионерското ми имение.

Има безброй причини да не се занимавам с нея, но не ми пука. Тя ме мрази. Добре, нека е така. Аз винаги получавам това, което искам.

Повече информация
ISBN 9789542835226
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 396
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вишъс
Вашият рейтинг