Количка

Блог

 1. Book days (Книжни дни) с отстъпки до 70% на www.hermesbooks.bg и в книжарници „Хермес“!

  Book days (Книжни дни) с отстъпки до 70% на www.hermesbooks.bg и в книжарници „Хермес“!

  Световният ден на книгата ще бъде отбелязан с BOOK DAYS (КНИЖНИ ДНИ) с отстъпки до 70% във всички книжарници „Хермес” и на www.hermesbooks.bg!

  Виж повече:
 2. Научете повече за... Ивинела Самуилова като преводач

  Научете повече за... Ивинела Самуилова като преводач

  Почитателите на литературата познават Ивинела Самуилова като един от най-четените и обичани български автори. През последните години тя се наложи и като преводач от испански и английски език. Вижте повече за преведените от нея книги и какво споделя тя за опита си като преводач.

  Виж повече:
 3. Вал Стоева и Лора Филипова препоръчват детски книги

  Вал Стоева и Лора Филипова препоръчват детски книги

  В последната статия от поредицата с книжни препоръки за детска литература се включват Вал Стоева и Лора Филипова от фондация „Детски книги“. Вижте какво споделят те за себе си и за заглавията, които могат да обогатят библиотеката на всеки малък (и пораснал) читател.

  Виж повече:
 4. Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова"

  Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова"

  Играта се провежда в периода от 13.04.2021 г. до 12.00 часа на 19.04.2021 г. Един от всички участвали и дали верен отговор ще спечели книга от Ивинела Самуилова по избор.

  Виж повече:
 5. Нова книга от световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям

  Нова книга от световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям

  В тази книга световноизвестният лечител медиум Антъни Уилям описва основното средство за справяне с най-разпространените болести и симптоми: прочистването. В днешния свят сме непрекъснато изложени на вредни вещества и патогени и затова детоксикацията на организма е по-важна от всякога. Още по-важно е да я провеждаме по правилния начин, за да се освободим от токсичния товар и да сме здрави и енергични. 

  Виж повече:
 6. Учиш сина си как да стане баща, а той те учи как да бъдеш син - Интервю с Александър Секулов

  Учиш сина си как да стане баща, а той те учи как да бъдеш син - Интервю с Александър Секулов

  В началото на април беше публикувано преработеното и допълнено издание на „Скитникът и синовете“. Романът е продължение на „Островът“.
  Ето какво сподели за двете книги Александър Секулов в интервю за ИК "Хермес.

  Виж повече:
 7. Нов роман от интригуващата поредица на Нора Робъртс

  Нов роман от интригуващата поредица на Нора Робъртс

  Вълнуващ сюжет и изненадващи обрати в поредното разследване на лейтенант Ив Далас. Вижте повече за най-новата книга от криминалната поредица на Нора Робъртс - "Празници в смъртта".

  Виж повече:
 8. Всяка моя книга предава идеята, че „Бог би ни простил всичко, освен липсата на радост“: Интервю с Ивинела Самуилова

  Всяка моя книга предава идеята, че „Бог би ни простил всичко, освен липсата на радост“: Интервю с Ивинела Самуилова

  Ивинела Самуилова е един от най-популярните и обичани съвременни български писатели. Книгите й са отличени с редица награди, а през последните години тя се наложи и като преводач от испански и английски език. По повод тематичния "Месец на Ивинела Самуилова" я поканихме да ни сподели повече за писателския си път и какво да очакват почитателите й през 2021 г.

  Виж повече:
 9. Пирина Воденичарова препоръчва детски книги

  Пирина Воденичарова препоръчва детски книги

  Автор на втората статия с книжни препоръки по повод Международния ден на детската книга е Пирина Воденичарова. Тя е майка, запален читател и създател на Фейсбук групата #НитоДенБезКнижки. Вижте какво разказва тя за себе си и за любимите си заглавия за деца.

   

  Виж повече:
 10. Да пътуваме с книгите на ИК „Хермес“

  Да пътуваме с книгите на ИК „Хермес“

  През последната година феновете на пътешествията нямаха много възможности да се насладят на любимото си занимание. Но пътуването с книгите си остава достъпен, безопасен и също толкова приятен начин да опознаем нови места. Ето защо подбрахме за вас 5 книги на ИК „Хермес“, с които можете да посетите безброй нови дестинации от удобството на своя дом.

  Виж повече:
Posts loader