Количка 0
0,00 лв.

Самоучители, разговорници, речници

Артикули 1-20 от 148

Настрой възходяща посока
на страница

Артикули 1-20 от 148

Настрой възходяща посока
на страница

Какво ще откриете в раздела

В този раздел ХЕРМЕС Ви представя едни от най-добрите самоучители, разговорници и речници на много достъпни цени. Можете да поръчате онлайн или да посетите най-близката до Вас книжарница ХЕРМЕС.

Тук можете да намерите речници на руски, гръцки, френски, турски, испански, италиански, немски и английски език и др. езици. Актуалността на всеки един от тях се изразява в обяснението и представянето на нови значения и думи. Българският читател може да се срещне с множество непознати думи на много езици. Представена е и активна лексика, която е свързана с бързото развитие на мобилните и информационни технологии, както и с новите политически, икономически и социални реалности.

Ако искате да научите някой нов език, вземете си самоучител. Така лесно и с малко усилия от своя страна, ще научите турски, немски, руски, английски, испански, нидерландски и чешки. Има самоучители и речници както за деца, така и за възрастни.

Освен правоговорници и езикови самоучители, тук можете да намерите правописни и тълковни речници. Съща така и синонимен и граматически.

Можете да проверите граматиката си бързо и лесно, с едно отваряне на речника.

Какво представляват самоучителите

Ако искате да прочетете книга, която ще ви научи на мъдрост и ще бъде Ваш самоучител, а пък в същото време ще ви накара да се чувствате релаксирани и отпуснати, обърнете внимание на "Даровете на младия пътешественик" от Анди Андрюс. Той е един от най-известните американски автори на книги за самопомощ. В ХЕРМЕС можете да намерите и други негови творби:

  • "Джоунс Проницателят";
  • "Дъното на басейна";
  • "Малките неща";
  • "Седемте решения";
  • "Стани проницател";
  • "Проницателят се завръща";
  • "Последният жокер";
  • "Съкровищата на пътешественика";
  • "Проницателят".

Ако желаете да се научите да рисувате портрети, вземете "Наръчник по рисуване на портрети" на Барингтън Барбър. На човешкия портрет виждаме не само чертите на човека, но и неговия характер, предпочитания и настроение. Рисуването има за цел да забавлява и развеселява. Когато рисувате, вие се освобождавате от напрежението и изпускате парата.

В този раздел сме Ви приготвили книги, с които ще се обогатите духовно, ще се ограмотите и научите на нови неща, или пък ще си припомните старите. Ще запълните свободното си време с положителни емоции.