Количка 0
0,00 лв.

Трилъри и криминални романи

Артикули 1-20 от 1172

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Ще те намеря
  Ще те намеря
  Харлан Коубън
  24,00 лв.
 2. Завръщането на съдията Ди
  Завръщането на съдията Ди
  Джон Шън Йен Ний, С. Дж. Розен
  19,99 лв.
 3. Мираж, книга 3
  Мираж, книга 3
  Камила Лекберг, Хенрик Фексеус
  28,00 лв.
 4. Горящ пясък
  Горящ пясък
  Клайв Къслър, Майк Мейдън
  19,99 лв.
 5. Пътника без лице
  Пътника без лице
  Никола Бьогле
  20,00 лв.
 6. С голи ръце
  С голи ръце
  Барт Муярт
  15,00 лв.
 7. Синьо слънце
  Синьо слънце
  Светлана Любомирска
  17,00 лв.
 8. Гласът на северния вятър
  Гласът на северния вятър
  Светлана Любомирска
  17,00 лв.
 9. Прекъснати връзки
  Прекъснати връзки
  Светлана Любомирска
  17,00 лв.
 10. Чай от хортензии
  Чай от хортензии
  Светлана Любомирска
  17,00 лв.
 11. Момичетата от пансиона
  Момичетата от пансиона
  Симон Сейнт Джеймс
  25,00 лв.
 12. Олигархът
  Олигархът
  Елена Морозов
  24,90 лв.

Артикули 1-20 от 1172

Настрой възходяща посока
на страница

Съвременният читател обича да бъде изненадван. Във всеки един от нас дреме по един изследовател, който няма търпение да се залови с разгадаването на вълнуващи заплетени истории и криминални загадки. Опасности и мистерии дебнат от всеки ъгъл, а ние просто трябва да се потопим в техния сюжет и да открием отговорите. Ако трилърите са Вашият любим литературен жанр, можете да си купите книги с подобна тематика, в които се описват интересни истории с неочакван край. Те ще приковат вниманието Ви от началото до самия край, пораждайки силни емоции и напрежение. 

За какво се разказва в криминалните книги и трилърите

В онлайн книжарница ХЕРМЕС ще откриете поредица от психотрилъри и криминални книги на известни автори, които имат какво да разкажат. Те ще отправят смело предизвикателство към Вашето въображение, а зловещият сюжет ще докосне всичките Ви сетива… Необходимостта от подобен вид нестандартни емоции е приоритетна за повечето представители на младото поколение, които изпитват жажда за адреналин и себедоказване чрез четенето на трилъри.

Затаете дъх и бъдете внимателни - шокиращи истини и непредвидими развръзки ще Ви прегърнат със своята тайнственост и злокобно усещане. Тайните са на път да бъдат разгадани, а бъдещето започва да става все по-интригуващо. Имате ли смелостта да надникнете в него или предпочитате да си останете в зоната на комфорт с някой класически любовен роман вместо трилър?

Кои заглавия трябва да прочетем

Разследване на убийства, разкриване на мистични загадки с отявлено нереално звучене - и двата вида жанрове са достатъчно въздействащи, за да ни накарат да се пристрастим към четенето на трилъри и криминални книги с подобна тематика. Купете книги на изгодни цени от книжарница Хермес и направете дебюта си в света на хорър романите и криминалните произведения със следните заглавия:

 • Изгубеният - Джейн Харпър;
 • Утре ме няма - Лий Чайлд;
 • Тайните убежища - Жером Лубри;
 • Час за разплата - Луиз Пени;
 • Заговорът - Никола Бьогле и др. 

 

Трилърите и криминалните книги съчетават мрачното настроение на реалността и визията за модерното бъдеще, в което персонажите са готови на всичко, за да защитят честта си или да открият дълбоко скритите отговори. 

Защо да изберем книжарница Хермес

При нас ще попаднете на топ автори и заглавия от всеки вид литературен жанр. Криминалните книги и трилърите са също част от нашата колекция, която задължително трябва да видите. В книжарница Хермес са достъпни само избрани творби и писатели, които са оставили ярка диря със своите произведения и ясно отправено послание към читателя.