Количка
Вход

Красиво безразсъдство

От: Л. Дж. Шен

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИХР860
Специална цена 16,11 лв. Редовна цена 17,90 лв.

1,79 лв. 10 %

Живея за отмъщението си.Четири години страдам заради това, което Дария Фоло­ухил ми причини, и сърцето ми вече е само лед.Взех си първата ѝ целувка. 
Пен:

Живея за отмъщението си.Четири години страдам заради това, което Дария Фоло­ухил ми причини, и сърцето ми вече е само лед.Взех си първата ѝ целувка. Тя взе единственото, което обичах.Бях беден. Тя богата.Сега обаче съм най-бляскавият проект на родителите ѝ.Живея в къщата ѝ и мога да съм неин мъчител.Дария Фолоухил си въобразява, че е Кралицата. Заел съм се да ѝ докажа, че не е нищо повече от разглезена принцеса.

Дария:

Всички виждат само бляскавата външност. Кралицата, на която всички завиждат. Не знаят за сълзите.Високите и тънки като игли токчета пробиват стра­хотни дупки, когато стъпваш с тях по хората.Един слънчев ден така пробих сърцето на Пен Скъли, че от него потече кръв, а после го метнах в кофа за боклук.Сега обаче той живее в стаята отсреща и аз искам него, него, само него. Но той е капитанът на отбора, който всички от моята гимназия мразят, и мой доведен брат.И иска да си платя за всичко.

*На книжния пазар от 29.05.2020 г.
Повече информация
ISBN 9789542831860
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 380
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Красиво безразсъдство
Вашият рейтинг