Количка 0
0,00 лв.

Еротика | Страница 3

Артикули 41-60 от 90

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Аристократът
  Аристократът
  Пенелъпи Уорд
  17,90 лв.
 2. Идол
  Идол
  Кристен Калихан
  16,99 лв.
 3. Още 365 дни
  Още 365 дни
  Бланка Липинска
  19,00 лв.
 4. Свалката
  Свалката
  Ел Кенеди
  17,90 лв.
 5. Бурна съдба - книга 3 (Кръвта на Зевс)
  Бурна съдба - книга 3 (Кръвта на Зевс)
  Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн
  14,90 лв.
 6. Тим
  Тим
  Колийн Маккълоу
  16,99 лв.
 7. Освободен
  Освободен
  Е. Л. Джеймс
  19,99 лв.
 8. Вишъс
  Вишъс
  Л. Дж. Шен
  17,90 лв.
 9. Грешката
  Грешката
  Ел Кенеди
  17,90 лв.
 10. Просто Мат
  Просто Мат
  Джесика Парк
  14,90 лв.
 11. Кръвта на Зевс: Огнено сърце (кн. 2)
  Кръвта на Зевс: Огнено сърце (кн. 2)
  Мередит Уайлд, Ейнджъл Пейн
  14,90 лв.
 12. Сделката
  Сделката
  Ел Кенеди
  17,90 лв.
 13. 365 дни
  365 дни
  Бланка Липинска
  18,00 лв.
 14. Спароу
  Спароу
  Л. Дж. Шен
  17,90 лв.

Артикули 41-60 от 90

Настрой възходяща посока
на страница

Любовните романи изследват любовта, магията и щастието по особено красив начин. Разказите за вълнуващ, перверзен и завладяващ секс спадат към жанра “Еротика”. ХЕРМЕС Ви представя едни от най-търсените автори, които можете да намерите онлайн или в книжарниците на много достъпни цени:

 • Л. Дж. Шен;
 • Бланка Липинска;
 • Лекси Блейк;
 • Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн;
 • Дженива Лий;
 • Кристина Лорен;
 • Силвия Дей;
 • Джина Шоуолтър;
 • Л. С. Хилтън;
 • Е. Л. Джеймс.

Какъв жанр е еротиката

Повечето еротики имат силно въздействие на страст и секс. Ухаят на желание и любов. Някои романи са прекалено сладникави, други пък граничат с болката и грубостта. Едни изпитват наслада от нежни страсти, други се нуждаят от необуздани, горещи и болезнени усещания, както в книгата "Петдесет нюанса сиво" на Е. Л. Джеймс.

Отнема повече време, докато разберете какъв стил харесвате и от кой автор сте най-удовлетворени, докато четете. Но веднъж направите ли го и откриете този, който най-много се доближава до емоциите, чувствата и мечтите Ви, тогава той Ви е спечелил завинаги.

Еротиката се определя като изкуство за предаване на сексуално чувство и емоция. Любовните романи могат да бъдат придружени с божествено чувство на полов акт и голи тела, които изразяват сладки преживявания.

За разлика от порнографията, еротиката не акцентира върху половите органи и половия акт. Четейки такива книги Вие можете да изпитате страхотно чувство, което да развие Вашата фантазия и въображение.

Известната Ерика Ленард с литературния псевдоним Е. Л. Джеймс, покори цял свят с невероятния си бестселър “Петдесет нюанса сиво”. Тази книга прелъсти много хора. Безсилни да устоят на завладяващото изкушение, главните герои Ана и Грей се впускат в страстна и дръзка афера. Последващите книги от трилогията са “Петдесет нюанса освободени” и “Петдесет нюанса по-тъмно”.

Тази омагьосваща и разтърсваща история влиза под кожата на мнозинството от читатели. Изпепеляваща, груба и страстна любов пали искрата на незабравим секс.

Защо да поръчате от онлайн книжарница Хермес

Разликата между четенето на книги и гледането на филми е голяма. Четенето развива мозъка, като изважда на показ голямо въображение и усещане на по-силни емоции.

В Хермес можете да намерите книги на промоция и такива, които са на достъпни цени. Насладата от четенето на еротики е невероятна.