Количка 0
0,00 лв.

Последен шанс (Ера)

От: К. Бромберг

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА940
19,99 лв.

Той е мъжът с елегантния костюм, от когото опияняващо лъха на пари, непримиримост и сексапил. Не очаквам да го видя отново.

Той е мъжът с елегантния костюм, от когото опияняващо лъха на пари, непримиримост и сексапил. Не очаквам да го видя отново.

Една нощ. Без обвързване. Без имена. Горещ секс.

Все още си мисля за снощи, когато отивам на среща с новия си клиент и виждам същата опасна усмивка, която ме привлече часове по-рано.

Той е Калахан Шарп. Милиардер, решен да завърши един последен проект, за да почете покойния си баща, преди да напусне семейния бизнес завинаги.

За мой късмет или нещастие, ми е възложено да го придружа на Вирджинските острови. Калахан няма проблем да наруши правилата на компанията си, но аз не мога да си позволя да се сближим. Залозите за мен са прекалено високи.

Какво ли може да се обърка, когато съм принудена да работя – и живея – рамо до рамо с мъж, на когото не мога да устоя?

***

К. Бромберг е сред най-харесваните романтични авторки. Продадени са над два милиона копия от романите ѝ в повече от двайсет държави и е присъствала в списъците за най-продавани заглавия на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнал“ и “USA Today” над трийсет пъти, а по част от книгите ѝ са заснети филми.

Повече информация
ISBN 9789543897940
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 304
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Последен шанс (Ера)
Вашият рейтинг