Количка 0
0,00 лв.

Моят мрачен Ромео

От: Л. Дж. Шен

Само миг изкушение и вълшебната приказка се превръща в среднощен кошмар, а принцесата – в Пепеляшка.

И няма достатъчно сълзи, които да измият омърсеното ѝ име.

В дебрите на висшето общество няма място за любовни трепети и романтични изкушения. Бракът е сделка, а моят е уреден при възможно най-изгодните условия. Оставаше само да мине Балът на дебютантките и съдбата ми на трофейна съпруга щеше да поеме по предначертания луксозен и изпълнен с леки забавления път.

Ала точно тогава на полето излезе нов играч – Ромео Коста, покварен милионер, който може да има всяка жена, която пожелае. И тази вечер иска мен. Предложи ми изкушение, на което не можах да устоя – усамотен миг на последна наслада с красив, мрачен непознат.

Но този Ромео не е воден от любов. А от желанието за безпощадно отмъщение. За него аз съм само пешка без възможност да стане царица, инструмент за възмездие. Обещана на човек, когото ненавижда, и следователно вещ, която да бъде отнета. Похитена. Унизена.

Ромео вярва, че ще ми стане съпруг. Аз мисля, че ще го отровя.

Той е убеден, че ще се примиря със съдбата си. Аз смятам да пренапиша ролята, която ми е отредил.

В моята история Жулиета не е жертва и няма да умре.

Виж, за Ромео това не е изключено.

***

Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

Повече информация
ISBN 9789542847083
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 504
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Моят мрачен Ромео
Вашият рейтинг