Количка 0
0,00 лв.

Изкушението на Тръст Сикс

От: Пенелъпи Дъглас

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ007
24,90 лв.

Никой не бива да разбира, че ледената кралица се разтапя, когато тя е наоколо…

 

Когато приключа с нея, няма да е никога повече непорочна.

КЛЕЙ

Всички момичета в „Меримаунт“ са невинни, благочестиви и възпитани – а дори някоя да не е точно такава, никой не знае това, защото знаем да държим устите си затворени.

А аз съм най-добрата, най-благочестивата и най-невинната. Не допускам никого до себе си и управлявам училището със сладка усмивка, напоена с отрова, а всяка неделя като добро и послушно момиче падам на колене да се изповядам. Знам какво си мислят – че контролът ми е железен и никога не се поддавам на изкушението.

Но аз имам тайна. Отказвам на момчетата просто защото не ги искам. Искам нещо друго. Нещо меко и нежно. Нещо опасно и диво. Искам нея и точно това трябва да крия – в съблекалнята и под душа. Никой не бива да разбира, че ледената кралица се разтапя, когато тя е наоколо…

 

ОЛИВИЯ

Ходя в онова снобарско гнездо на пепелянки, което наричат училище, само по една причина – за да завърша и да вляза в добър университет. Не се срамувам откъде идвам или от откаченото ми семейство – петима братя, които са готови на всичко за мен, – нито ми пука, че в „Меримаунт“ считат дрехите и червилото ми за вулгарни.

Особено не ми пука за Клей Колинс и приятелките ѝ. Красива вещица със сияеща кожа, богати родители и отровен език, която си мисли, че може да ме тормози и аз няма да ѝ отвърна. Докато не я хванах натясно и не разбрах какво точно се крие под изисканите парцалки.

Принцесата си мисли, че само ще се позабавлява, но ще остане чиста и недокосната, защото не съм мъж. Е, сбъркала е. Трябваше да си остане в нейната част на града. Но тя реши да прекоси границата…

Когато приключа с нея, няма да е никога повече непорочна.

***

Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, включително LGBT+, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

Повече информация
ISBN 9789542847007
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 528
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изкушението на Тръст Сикс
Вашият рейтинг