Количка

22 ноември 1963

От: Стивън Кинг

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ПЯС26
Специална цена 24,65 лв. Редовна цена 29,00 лв.

4,35 лв. 15 %

Падате ли си по истории за пътуване във времето?
Прочетете „22 ноември 1963“.

 

Падате ли си по истории за пътуване във времето? 

Прочетете „22 ноември 1963“.

Авторът ви я поднася, както само той умее. Искате да знаете каква е била Америка през петдесетте и шейсетте години на миналия век, Америка на суинга, на Елвис Пресли и на рокендрола? 

Прочетете „22 ноември 1963“.

Искате ли трогателна любовна история, която ще разчувства дори хората с най-закоравели сърца?

Прочетете „22 ноември 1963“.

Действието в романа се развива и в наши дни, и в миналото. Главният герой Джейк Епинг е гимназиален учител в Лисбон Фолс и наскоро се е развел. Две събития внезапно го изваждат от релсите на монотонното му ежедневие. Първото е съчинението на курсист на тема „Денят, който промени живота ми“. Второто – изненадващото признание на Ал Темпълтън, собственик на закусвалня, който съобщава на Джейк, че много скоро ще умре от рак на белите дробове, затова ще му довери голяма тайна: в склада на заведението има врата към миналото. Ал е кроял планове да предотврати убийството на Кенеди, като ликвидира Лий Осуалд. Тъй като е на прага на смъртта, той убеждава Джейк да осъществи замисъла му.

Джейк няколко пъти пътува в миналото, докато при поредното си завръщане в 2011 узнава, че Ал се е самоубил. Времето му изтича – налага се да действа незабавно, преди закусвалнята да бъде разрушена, иначе няма да изпълни обещанието си да спаси Кенеди.

Разбира се, и този път Кинг не изневерява на навика си да пуска „въдици“ на верните си читатели, като често споменава герои, улици или населени места от предишни свои романи.

Браво, Стиви! И този път улучи право в десетката!Повече информация
ISBN 9789544093259
Цветност черно/бяла
Издател Плеяда
Корица мека
Брой страници 784
Дата на издаване 2012 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:22 ноември 1963
Вашият рейтинг