Количка 0
0,00 лв.

По-късно

От: Стивън Кинг

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ724
17,99 лв.Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им. Джейми Конклин не е обикновено дете, той притежава специална дабра, но цената на способностите му е по-висока, отколото може да си представи. 
Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им.

Синът на самотна майка Джейми Конклин просто иска обикновено детство. Но Джейми не е обикновено дете. Роден е с неестествена способност, която майка му настоява да пази в тайна. Той може да вижда това, което никой друг не може, и да научава неща, недостъпни за другите. Но цената на тази способност е по-висока, отколкото Джейми може да си представи. И той открива това, когато нюйоркска детективка го въвлича в преследването на убиец, който заплашва да удари и от гроба.

Стивън Кинг е в най-добрата си форма. „По-късно“ е ужасяваща, но и трогателна история за изгубена невинност, която поставя на изпитание представите ни за добро и зло. В романа има ехо от „ То “. Завладяваща, незабравима история за това, какво струва да се изправиш срещу злото и неговите многобройни лица.
 

Повествованието на Кинг в „По-късно“ е чисто, директно и предизвикателно както винаги. Кратките глави се четат бързо, криминалният сюжет е задъхан, в него има оръжия, наркотици, бомби и отвличане, а някои от изреченията направо спират дъха.

Уошингтън Поуст


Повече информация
ISBN 9786190300724
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 272
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:По-късно
Вашият рейтинг