Количка 0
0,00 лв.

Жената, която търсеше любовта

От: Ивинела Самуилова

"Трябва не да търсиш любовта, а да откриеш преградите в себе си, които си издигнал срещу нея."
Руми

Трябва не да търсиш любовта, а да откриеш преградите в себе си, които си издигнал срещу нея.

Руми

След пътя на чудесата Ади, любимката на хиляди читатели героиня от книгите на Ивинела Самуилова „Животът може да е чудо“ и „Ако животът не е чудо“, сега поема по път, който вълнува всеки от нас: пътя на любовта.

За да открие любовта, Ади ще трябва да прозре отвъд мита за „идеалния“ партньор – онзи нереален, но непременно „някой по-добър“, който ни чака зад ъгъла. Да мине отвъд издигнатата в култ роля на секса като основен фактор за щастието в отношенията. Да надскочи лозунгите на съвременното потребителско общество от типа на „защото го заслужавате“, с които автентичното чувство се подменя с удобствoто. Да потърси любовта отвъд навика и сигурността.

В характерния си стил, със забележителна лекота, Ивинела ни провокира да погледнем дълбоко в себе си, за да открием вътрешните бариери, които сме издигнали срещу любовта. С помощта на Горния, който й праща странни сънища, на психолога Алексей, който й дава необикновени задачи, на възрастен градинар, последовател на Дънов и на откровенията на една монахиня, Ади ще успее да извърви пътя до сърцето си и да открие там любимата и любещата. И да разбере, че понякога истинското чувство не идва с фойерверки и топовни залпове, а тихичко се промъква в сърцето ни, в очакване да узреем за тайнството на любовта.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542612308
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Брой страници 200
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жената, която търсеше любовта
Вашият рейтинг