Количка 0
0,00 лв.

Заподозрени

От: Даниел Стийл

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ745
17,99 лв.

Всеотдаен агент на ЦРУ става неочакван съюзник на жена, изтерзана от отвличането на семейството ѝ.

Всеотдаен агент на ЦРУ става неочакван съюзник на жена, изтерзана от отвличането на семейството ѝ.

Тиодора Морган е кралица в модата. Основателка на много популярен сайт за пазаруване, тя е една от най-успешните бизнесдами в света, въпреки че предпочита да стои в сянка, особено напоследък. Преди година немислимото сполетява семейството ѝ, когато съпругът ѝ, индустриалният магнат Матю Паские и синът им са отвлечени с цел откуп – кошмар, който завършва с трагедия.

Случаят е почти забравен въпреки уликите, свързващи престъплението с руските конкуренти на Матю Паские. Тио неохотно се връща на работа, за да ръководи компанията си. По време на пътуване за откриването на един от изключително популярните ѝ временни магазини в Ню Йорк тя се запознава със светския лъв Пиер де Вомонт. Тио любезно го кани на приема за откриването, без да подозира, че той е в черния списък на ЦРУ.

Старши агент от ЦРУ Майк Андрюс разследва подозрителните руски контакти на Пиер и му позволява да влезе в страната, но когато осъзнава, че Тио Морган е на същия полет, започва да се тревожи за безопасността ѝ. Представяйки се за адвокат, Майк започва мисия под прикритие, чието начало е партито на Тио. Когато Майк и Тио се запознават, взаимното привличане е неоспоримо, но Тио няма представа за истинската цел и самоличност на Майк... нито че животът ѝ е в смъртна опасност.

Повече информация
ISBN 9786190301745
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Заподозрени
Вашият рейтинг