Количка 0
0,00 лв.

Летящите ангели

От: Даниел Стийл

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ356
16,99 лв.
​Смелост и вярност, кураж и приятелство под разкъсваното от войната небе на Англия! 

Независимо че знаят, че няма да получат по-висок ранг, а усилията им ще бъдат ниско платени, „Летящите ангели“ дават всичко от себе си в борбата за свобода. Служат смело и неуморно като войниците на фронта и са обвързани завинаги от лоялността си една към друга. 

Завладяваща и вдъхновяваща история за група смели жени през Втората световна война!
​Смелост и вярност, кураж и приятелство под разкъсваното от войната небе на Англия! 

 Годината е 1941. Опустошителната атака над Пърл Харбър погубва живота на много хора. Приятелките Одри и Лизи са съкрушени от загубата на човек, когото силно обичат. Двете талантливи момичета тъкмо са завършили сестринското училище и чувстват, че призванието им е да помагат на хората. Затова след скръбта идва решимостта им да помогнат с каквото могат, като се запишат като медицински сестри във военновъздушните сили. Изпращат ги да служат в Англия в отряд, който лети на опасни мисии до фронта, за да евакуира тежко ранени войници.

 Одри и Лизи правят огромни жертви, за да спасяват човешки живот редом с изключителна група от сестри: Алекс, която копнее да направи света по-добър; Луиз, умна и способна, сблъскала се с расовите предразсъдъци на родния си Юг; Прю, със златно сърце, всеотдайна и родена да води и Ема, чиято смелост и самоувереност я карат да рискува всичко заради пациентите си. Независимо че знаят, че няма да получат по-висок ранг, а усилията им ще бъдат ниско платени, „Летящите ангели“ дават всичко от себе си в борбата за свобода. Служат смело и неуморно като войниците на фронта и са обвързани завинаги от лоялността си една към друга. 

Завладяваща и вдъхновяваща история за група смели жени през Втората световна война от авторката на световни бестселъри Даниел Стийл!
Повече информация
ISBN 9786190301356
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Летящите ангели
Вашият рейтинг