Количка 0
0,00 лв.

Икономът

От: Даниел Стийл

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ240
16,99 лв.
Два свята.

Два живота.

Една истина.
​Два свята.

Два живота.

Една истина.

Жоаким фон Хартман и неговият брат близнак са родени и отгледани в Буенос Айрес от любящата им майка германка. В края на тийнейджърските си години Жоаким се премества с майка си в Париж, а близнакът му остава в Аржентина. И докато Жоаким се обучава за иконом и работи в някои от най-величествените къщи в Англия, брат му се превръща в опасен престъпник.

 Оливия Уайт е отдала десет години от живота си на списанието си, което се проваля и повлича и мечтите ѝ със себе си. Пътят ѝ се кръстосва с този на Жоаким, когато заминава за Париж с парите от наследството от майка си и ѝ е необходима помощ, за да превърне чаровния си апартамент в дом.

Жоаким започва временна работа при Оливия, но седмиците се преливат в месеци, а работодателката и помощникът ѝ осъзнават, че им е приятно да работят заедно. Докато Оливия се бори да сглоби живота си отново, този на Жоаким се разпада, когато открива поредица от мрачни тайни за семейството си.

Лишени от старите си роли, те се мъчат да открият истината един за друг и за самите себе си.

Любимата на всички читатели разказвачка Даниел Стийл ни поднася изключителна история за семейството, трудните решения и съдбата.
Повече информация
ISBN 9786190301240
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Икономът
Вашият рейтинг