Количка 0
0,00 лв.

Минало несвършено

От: Даниел Стийл

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББДС214
15,99 лв.

Роман за непреходните ценности и връзката между епохите.

"Минало несвършено" е омагьосващ разказ за две семейства, разделени от сто години, които се срещат при странни обстоятелства.

 

Сибил и Блейк Грегъри са модерни хора, чийто семеен живот е предсказуем и подреден. Живеят в Манхатън с трите си деца – тийнейджърите Анди и Каролайн и шестгодишния Чарли. Животът им се преобръща, когато Блейк получава неустоимо предложение за работа в Сан Франциско. Той приема, без да се посъветва със съпругата си, а после на своя глава купува старо имение в Пасифик Хайтс.

Минало и настояще се сблъскват в новия им дом. След едно земетресение внезапно изникват първите собственици на красивата къща. През следващите няколко дни семейство Грегъри се запознават с голямата фамилия, обитавала къщата преди цял век, и така започва тяхното невероятно приятелство. Макар и отдавна покойници, членовете на семейство Бътърфийлд се явяват като живи хора и всички заживяват заедно под един покрив. Предстои много да учат едни от други. И семейство Грегъри осъзнават, че са получили безценен подарък – близки приятели и мъдростта на миналото, с която да градят бъдещето си.

 

"Минало несвършено" е роман за непреходните ценности и връзката между епохите.

 

Повече информация
ISBN 9789546558381
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 272
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Минало несвършено
Вашият рейтинг