Количка 0
0,00 лв.

Бал във Версай

От: Даниел Стийл

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ711
19,99 лв.

Животът на четири млади жени ще бъде променен завинаги в Париж!

Четири американски момичета заминават за известния парижки Бал на дебютантките в завладяващия нов роман на Даниел Стийл.

През лятото на 1959 година в двореца Версай се провежда събитие, което ще остане в историята. Това е бляскав, грандиозен бал, в който избрана група американски и френски дебютантки ще бъдат представени пред обществото и достолепни кралски особи. Четири млади жени, всяка с различна съдба, получават покана, която ще промени живота им.

Амилия Алигзандър се надява един ден да завърши право и се колебае дали да участва в тази архаична традиция, създадена единствено за привилегировани. е готова на всичко, за да може Амилия да има щастлив и безгрижен живот.

Фелисити Смит също има колебания за бала. Семейството й е известно в Далас, но момичето предпочита да се усамотява, за да избегне тормоза на по-голямата си сестра. За да излезе от сянката на сестра си, Фелисити решава да приеме поканата за бала.

За Каролайн Тейлър, красивата невинна дъщеря на две холивудски легенди, балът е неустоима възможност. Само че най-неочаквано тя се оказва с разбито сърце преди заминаването за Франция и за нея началото не е никак успешно.

Саманта Уокър учи история на изкуството и живее с бдителния си баща-закрилник. Вълнението й от поканата за бала е помрачено от емоционалните и физически последици вследствие на трагедия от миналото, която все още я измъчва.

***

Животът на тези четири млади жени ще бъде променен завинаги в Париж, след една кратка, вълнуваща нощ. Авторката на бестселъри Даниел Стийл изпраща покана на всички за бала във Версай.

Повече информация
ISBN 9786190302711
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х21
Брой страници 288
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бал във Версай
Вашият рейтинг