Количка 0
0,00 лв.

Възраждането на магията - книга 3 (Хроники на вестителката)

От: Нора Робъртс

След болестта, известна като Гибелта, съсипала цивилизацията, магията е станала част от света. Фалън Суифт е посветила живота си да я изучи и овладее. 

След болестта, известна като Гибелта, съсипала цивилизацията, магията е станала част от света. Фалън Суифт е посветила живота си да я изучи и овладее. Тя трябва да спаси всички, които са преследвани и залавяни от фанатиците, наричащи се Воини на безупречната добродетел, за да бъдат затваряни и измъчвани в лабораториите на правителството.

Фалън е орисана да възстанови мистичния щит, който някога е защитавал човечеството от тъмната сила. Но тя не може да се справи сама. Време е да събере армия, да унищожи врага и да получи възмездие. Научила се е да се бори и сега трябва да съживи светлината и да прогони тъмнината завинаги.
Последната битка започна...

***

Последната част от „Хроники на Вестителката“ е завладяваща магическа постапокалиптична версия на изпитаното литературно майсторство на Робъртс. Героите ще опишат пълен кръг, не остава нищо незавършено и неизказано в тази задъхана незабравима история.

- Лайбръри Джърнъл

Повече информация
ISBN 9789546559753
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 464
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Възраждането на магията - книга 3 (Хроники на вестителката)
Вашият рейтинг