Количка 0
0,00 лв.

Дълго пазени тайни

От: Нора Робъртс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ755
17,99 лв.


​Писма, които плашат... Новият трилър на Нора Робъртс отново идва със запленяваща история

За пореден път Робъртс пленява с невероятните си герои, заплетени сюжети и възхитителен съспенс. „Дълго пазени тайни“ е поредният завладяващ роман, истински хит., БуклистТя се казва Ейдриън Ризо и е на седем, когато се запознава с баща си. Същия ден той едва не я убива преди майка й, Лина, да се намеси.

Скоро след това Ейдриън остава в дома на баба си и дядо си в Мериленд, където прекарва едно спокойно, дълго лято – пие лимонада, играе си с кучетата, създава си приятелства, увлича се по десетгодишния брат на новата си приятелка. През това време Лина пътува из цялата страна, за да популяризира фитнес бранда си и успешно го превръща в бизнес за милиони.

Ейдриън върви по стъпките на майка си и създава свой комплекс тренировки по йога, поддържа блог и записва видеоупражнения.

В началото Лина не обръща внимание на заплахите, които дъщеря й започва да получава, когато става известна, но за Ейдриън те стават все по-притеснителни. Загадъчните послания в обикновен бял плик пристигат година след година, пощенското клеймо всеки път е от различно място, но заплашителният тон не се променя.

Те продължават и след като Ейдриън се връща в Мериленд и се среща отново с Рейлън, момчето със зелени очи, което харесва още от дете. Понякога й се струва, че заплахите са просто думи, но тогава научава за няколко убийства и нещата се променят...
Повече информация
ISBN 9786190300755
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 480
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дълго пазени тайни
Вашият рейтинг