Количка 0
0,00 лв.

Верити

От: Колийн Хувър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС33211
15,90 лв.

Разтърсващ психологически трилър от авторката на бестселъри Колийн Хувър. 

Разтърсващ психологически трилър от авторката на бестселъри Колийн Хувър. 

Лоуен  Ашли е неизвестна писателка, която се намира на ръба на финансова криза, когато получава предложението на живота си. Джереми Крофорд, съпруг на писателката на бестселъри Верити Крофорд, наема Лоуен да напише оставащите книги от популярната и не­вероятно успешна поредица, която изпадналата му в кома съпруга не е успяла да завърши.

Лоуен пристига в дома на Крофорд, за да прег­леда бележките, които Верити е правила през годините, надявайки се да намери достатъчно материал, за да започне работа. Това, което младата писателка не е очак­вала да открие сред хао­са от книжа в кабинета на Верити, е незавършената ѝ автобиография, включително и спомените за онова, което наистина се е случило, когато дъщерите им са умрели. 

Лоуен решава да запази ръкописа в тайна, знаейки, че съдържанието му би могло да съкруши потъналия в скръб баща. Но докато чувствата ѝ към Джереми започват да се засилват, тя осъзнава всички начини, по които би могла да се облагодетелства, ако той прочете ужасяващите думи на жена си. Все пак, независимо колко отдаден е Джереми на своята съпруга, една толкова отблъскваща истина би направила невъзможно да продължи да обича Верити...

Повече информация
ISBN 9786191573332
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 280
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Верити
Вашият рейтинг