Количка 0
0,00 лв.

Най-доброто в теб

От: Колийн Хувър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБСБЛ89
14,90 лв.

Възможно ли е една огромна любов със съвършено начало да оцелее цял един живот между двама несъвършени хора?

“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С него тя прави рязък завой от обичайните си сюжети. Обикновено проследява пътя на двама души до така желания щастлив край, но сега авторката е решила да покаже какво се случва след него.

 „Проблемът е, че не е задължително любовта и щастието да вървят заедно. Едното може да съществува без другото.“

 

Kуин и Греъм се срещат при необичайни обстоятелства, а искрата на привличането пламва мигновено. Любовта им избуява и разцъфва, но дали е достатъчно издръжлива? Години по-късно, когато животът е поставил пред тях неочакван проблем, двамата са се отдалечили, а пропастта помежду им продължава да расте. Съвършената им любов е подложена на изпитание от несъвършения им брак. Спомените, грешките и тайните, които са натрупали през годините, са на път да ги разделят. Едничкото, което е в състояние да спаси брака им, е същото, което би могло да направи разрива му непоправим.

В какво се превръща любовта, когато е позагубила блясъка на новостта си, когато и двамата сте свикнали един с друг и сте забравили някогашните обещания и силата на чувствата си?

 

 Възможно ли е една огромна любов със съвършено начало да оцелее цял един живот между двама несъвършени хора?

 

***

Колийн Хувър публикува първия си роман през януари 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика. Три поредни години (през 2015 г., 2016 г. и 2017 г.) нейни книги печелят първо място в категория „Романтика“ на Goodreads Choice Awards.

Повече информация
ISBN 9786191572489
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 252
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-доброто в теб
Вашият рейтинг