Количка 0
0,00 лв.

Никога повече

От: Колийн Хувър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС687
16,90 лв.

Понякога именно човекът, който те обича, е онзи, който те наранява най-много.

Понякога именно човекът, който те обича, е онзи, който те наранява най-много.

Животът на Лили не е бил лесен, но това никога не я е спирало да се бори за онова, което иска. Тя е изминала дълъг път от малкия град в Мейн, където е израснала – завършила е колеж, преместила се е да живее в Бостън и е започнала собствен бизнес с магазин за цветя. И когато между нея и страхотния неврохирург Райл Кинкейд започват да прехвърчат искри, всичко в живота ѝ вече изглежда твърде хубаво, за да е истина.

Райл е самоуверен, упорит и може би малко арогантен. Но също така е и блестящ лекар и определено е увлечен по Лили. И докато тя е изцяло погълната от новата си връзка, мислите ѝ продължават да се връщат към нейната първа любов и детството ѝ, изпълнено с домашно насилие. Миналото на Лили я застига и тя ще трябва да реши накъде да поеме и дали да повтори грешките, допуснати от нейните родители и белязали съдбата им. И дали очевидният път, който е избрала, е наистина толкова лесен и ясен...

***

„Изпълнена с болезнени истини, тази книга ярко илюстрира опустошението от насилието и силата на оцелелите.“

– КЪРКЪС РИВЮС

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината (категория „Романтика“) в Goodreads Choice Awards.

Повече информация
ISBN 9786191572687
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 336
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Никога повече
Вашият рейтинг