Количка 0
0,00 лв.

Споменът за него

От: Колийн Хувър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС766
15,90 лв.
Емоционален шедьовър за загубата, надеждата, скръбта, прошката...
И за любовта, която лекува.

​Емоционален шедьовър за загубата, надеждата, скръбта, прошката...
И за любовта, която лекува.

Eдна фатална грешка изпраща Кена Роуан в затвора. Пет години по-късно тя е на свобода и се връща в града, където се е случил трагичният инцидент. Младата жена се надява да заживее отново с четиригодишната си дъщеричка. Но изглежда, че последствията от нейната постъпка са изгорили всички мостове към изкуплението и прошката, независимо от усилените ѝ опити да се докаже.

Единственият човек, който не я е отхвърлил напълно е Леджър Уорд – собственик на местен бар и връзката на Кена с дъщеря ѝ. Но ако някой разкрие, че той ѝ помага, двамата рискуват да изгубят всичко, което е важно за тях. 

Кена и Леджър не могат да устоят на силното привличане помежду си и постепенно започват да се влюбват. Но младата жена трябва да намери начин да получи прошка, за да може да изгради наново бъдещето си.

***
Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика. 

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за РОМАН НА ГОДИНАТА (категория „Романтика“) в Goodreads Choice Awards.

Повече информация
ISBN 9786191573776
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 296
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Споменът за него
Вашият рейтинг