Количка

Не се връщай

От: Лий Чайлд

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ОБЛ17
18,00 лв.

Джак Ричър се появява в щаба на 110-та специална част – мястото, където е работил и което най-много се доближава до представата му за дом.

Бившият военен полицай Джак Ричър се появява в щаба на 110-та специална част – мястото, където е работил и което най-много се доближава до представата му за дом. И нещата излизат извън контрол.

Ричър пристига, за да се срещне, лице в лице, с новия командващ офицер, майор Сюзан Търнър. Досега само е разговарял с нея по телефона, но думите й са го заинтригували достатъчно, за да предприеме дългото пътуване от Южна Дакота до Вашингтон.

Сюзан Търнър не е зад бюрото си. Казват му, че е изпратена в Афганистан. Заместникът й моментално го обвинява в престъпление, извършено преди шестнайсет години, за което Ричър не си спомня. Непозната жена твърди, че Ричър е баща на 14-годишната й дъщеря, и  предявява иск за издръжка. Ситуацията се влошава още повече – със специална заповед Ричър отново е върнат на активна военна служба, четирима бандити се нахвърлят върху него още първата нощ, майор Търнър се оказва в ареста, адвокатът й е пребит до смърт. Скоро и самият Ричър се озовава зад решетките. Но едва ли ще остане дълго там…

Твърде много въпроси очакват отговор и Джак Ричър ще прекоси страната, за да ги намери. И да раздаде своето правосъдие.

Повече информация
ISBN 9789547694149
Цветност черно/бяла
Издател Обсидиан
Корица мека
Брой страници 416
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Не се връщай
Вашият рейтинг