Количка 0
0,00 лв.

Хроника на птицата с пружина

От: Харуки Мураками

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ККХ65
19,00 лв.

Увлекателен, пророчески, съчетал комичното със страшното, романът "Хроника на птицата с пружина" е великолепна творба, която не отстъпва на никой световен шедьовър.

Най-уважаваният белетрист на Япония се нарежда в първите редици на световните писатели с този роман, белязан с изключително въображение и обединяващ криминалната фабула с разказа за един разпадащ се брак и с търсенето на скритите тайни на Втората световна война.

В едно предградие на Токио младеж на име Тору Окада търси котарака на жена си, който се е изгубил. Не след дълго се оказва, че трябва да издирва и жена си в един свят, скрит под привидно спокойната повърхност на Токио. По време на търсенето Окада се натъква на странни съюзници и противници: проститутка със свръхестествени способности, покварен политик, който въпреки това се радва на вниманието на медиите, весело шестнайсетгодишно момиче с отвратителен характер и възрастен ветеран от войната, променен непоправимо от ужасите, на които е станал свидетел по време на забравената кампания на Япония в Манджурия.

Повече информация
ISBN 9789545295126
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Брой страници 680
Дата на издаване 2007 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хроника на птицата с пружина
Вашият рейтинг