Количка 0
0,00 лв.

Забранените научни експерименти

От: Марко Пицути

Това е книга, която трябва да бъде прочетена, преди да стане така, че да изчезне завинаги.

Най-накрая са разбулени изобретенията, които могат да променят света - уникални технологии, лесно приложими от всеки, който може да използва отвертка или да развие електрическа крушка. Това е книга, която трябва да бъде прочетена, преди да стане така, че да изчезне завинаги.

Ако науката и техническият прогрес не могат да ни спасят от робството на петрола, в областта на новите енергии сме в период на застой.

От тази ситуация черпи дивиденти елитът на мултинационалните корпорации за изкопаеми горива и радиоактивни отпадъци. Нужно е само едно ново откритие, едно-единствено изобретение, за да бъдат освободени хората от тяхната експлоатация.

И досега, всеки път, когато някой учен обяви, че е намерил решение на нашите енергийни проблеми, бива обвинен в научна измама, отстранен от поста си и обявен за шарлатанин.

По някакво странно стечение на обстоятелствата досега винаги е било така, но някои неудобни открития и експерименти, които ги доказват, са възпроизводими от всеки, вкъщи и на ниска цена.

Това практическо ръководство обяснява:

- Как един обект може да левитира, нарушавайки действащите закони на физиката;
- Как да възпроизведем малко слънце /ядрен синтез/ в буркан от конфитюр;
- Как да предизвикаме преобразуването на материята;
- Как да конвертираме нормалната електроенергия в нова енергийна форма;
- Как да създадем специален постоянен магнит и много, много повече...

Всеки чиито познания достигат само дотам - да развие една крушка или да включи осветлението, ще може най-накрая да стане свидетел на необикновени явления, за които най-вероятно никога дори не е чувал.

Повече информация
ISBN 9789548999625
Цветност черно/бяла
Издател Атеа букс
Корица мека
Брой страници 264
Дата на издаване 2014 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Забранените научни експерименти
Вашият рейтинг