Количка 0
0,00 лв.

Марко Пицути

Марко Пицути

Марко Пицути е роден в Рим през 1971 г. Пицути е доктор по право, завършил Римския университет „Сапиенца”. Работил е в най-престижните държавни институции на Италия – Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет. Чест гост е на радио и телевизионни канали в страните от Западна Европа в качеството си на експерт по свобода на информацията и като научен изследовател.
Авторът си спечeли славата на експерт в разкриването на секретна информация в полза на обществото – забранените научни открития, спестяващи енергия; безжичното пренасяне на електроенергия; забранените лекарства, които лекуват; големите измами и опасности в съвременната медицина; скритите археологически открития и древните науки; задкулисните игри в световната политика; безчинствата на каста банкери, които властват над света.
Повече от двайсет години Марко Пицути прави свои независими проучвания, чиито плод са шестте му книги, издадени с огромен успех в Италия, Испания, Южна Америка и др. Първите четири от тях – „Забранените научни открития”, „Търговия с душите ни”, „Забранените археологически открития” и „Забранените лекарства, които лекуват. Търговци със здравето” вече са на българския пазар.

Книги на Марко Пицути

За съжаление, към момента няма налични книги от автора.