Количка 0
0,00 лв.

Какво скриха: Забранените научни открития

От: Марко Пицути

Изградена на реални факти и истински истории, книгата не отстъпва по нищо на най-интригуващите романи.

Изградена на реални факти и истински истории, книгата не отстъпва по нищо на най-интригуващите романи. Авторът ни подсказва колко по-добър би могъл да бъде светът, ако е действително свободен.

Запознайте се с откритията на учените-бунтари: Никола Тесла, мартин Флаишман, Стенли Понс, Луис Керван, Едуард Пиидскалнин, Джон Вилхем Райх, Руджеро Мария Сантили, Виктор Шубергер, Джон Хътчисън, Марко Тодексини, Илия Вълков и много други, осъдени на забрава от академичната научна общност. Напълно е развенчан един от най-разпространените митове на нашата епоха - че науката е в услуга на човечеството. Истината е, че глобалният финансов елит от години съзнателно манитулира прогреса.

Ще се докоснете до живота и дейността на Никола Тесла - един изключителен и едновременно с това непризнат учен, който поставя технологичните основи на модерното общество с повече от 700-те си революционни патента. Изобретенията у са засекретени от ФБР още през 1943 г. Защо ли? И това ще стане ясно...

И още: Защо всички знания и открития за алтернативна енергия систематично се отхвърлят и опровергават на институционално равнище, а информационните източници ги премълчават?

Какво се случи с автомобила, работещ с вода, на българина Илия Вълкщов? Студеният ядрен синтез - тайната, която пари... Морето и вълните - ток без пари... Какво в действителност е станало в Тунгуска? Кой всъщност е ткривателят на безжичното пренасяне на енергия, патентовано през 2007 г. от Масачузетския технически институт, което революционизира разпределянето на електрическата енергия в домакинската мрежа?

Марко Пицути отговаря на тези и на още много други останали без отговор въпроси: антигравитацията, секретните оръжия на нацистите, експериментите за етера, двигателите с компресиран въздух, студения ядрен синтез на Флайшман и Понс, мистерията на Кораловия замък, геофизичните оръжия, проучванията на проф. Серджо Фокарди и на инженер Андреа Роси.

Повече информация
ISBN 9789548999472
Цветност черно/бяла
Издател Атеа букс
Корица мека
Брой страници 496
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Какво скриха: Забранените научни открития
Вашият рейтинг