Количка 0
0,00 лв.

Поверително от Лагера на нечистокръвните

От: Рик Риърдън

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГХФР1401
9,90 лв.

Книгата съдържа информация, която може да знае единствено някой, който е живял тук.

В отговор на недотам атрактивния учебен филм, създаден от самия бог Аполон, Пърси Джаксън и останалите, посещаващи Лагера на нечистокръвните, отговарят на въпроси като „Какво представлява това място?“ и „Мога ли да задържа тениската?“. Новобранците задължително да проверят в раздел БОЖЕСТВЕНИ ХИЖИ, да прегледат ВЪЛШЕБНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ и да се консултират с ТРЕНИРОВАЧНО ПОЛЕ.

Но „Поверително от Лагера на нечистокръвните“ не е просто описание на сгради и заобикалящите ги идеални части. Книгата съдържа информация, която може да знае единствено някой, който е живял тук. Например – лагерниците невинаги са живели в мир и разбирателство. (О, не!) Пророчествата не се изпълняват, както е предречено. (Да си знаете!)

Разпръснахме и истории, разказани от герои, назовавали Лагера свой дом в продължение на години (или такива, просто преминали оттук по пътя към неизвестното). Самият Хирон ни представя кратка история на тренировъчните практики, като се уповава на хилядолетния си опит. И разбира се – съдържа божествените слова на мъдростта от единствения бог Аполон, защото… Е, защото не искаме да ни удари гръм, благодарим много.

Повече информация
ISBN 9789542720881
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 168
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Поверително от Лагера на нечистокръвните
Вашият рейтинг