Количка 0
0,00 лв.

Книги на Издателска къща "Хермес" | Страница 29

Артикули 561-580 от 741

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Четите в България
    Четите в България
    Захарий Стоянов
    14,95 лв.

Артикули 561-580 от 741

Настрой възходяща посока
на страница

В търсене ли сте на интересни книги от различни български и чуждестранни автори? Издателска къща  Хермес, в своя специален каталог на онлайн книжарницата си, има какво да Ви предложи. Какви видове и жанрове Ви очакват, кои сме ние и защо да ни се доверите?

Какви книги предлага издателска къща Хермес

Издателската ни къща и онлайн книжарница предлагат богат каталог с различни заглавия и автори. Достъпните при нас нови книги могат да са цветни или черно-бели, с мека или твърда корица. При своя избор, всеки наш клиент може да получи представа за съдържанието, като прочете кратките ревюта в описанието на всеки продукт. ИK Хермес работи в сътрудничество с различни автори и издава техните произведения, така че българският читател да получи най-новото и актуално съдържание на книжния пазар.

Каталогът на ИК постоянно се обновява и допълва, така че всеки наш клиент да открие търсените от него заглавия. Имате възможност да преглеждате книгите по определен автор или отделни видове, за които ще научите повече по-долу.

Какви видове ще откриете в каталога

Издателска къща Хермес съществува от над 30 години на пазара и към момента има свои физически книжарници в големите градове на цяла България. Във всяка от тях и в онлайн магазина ни ще откриете различни видове литература, произведения и творчество на различни автори. Достъпно е още и голямо разнообразие от нови детски забавни книжки, образователни и развлекателни издания. В каталога на издателска къща Хермес ще намерите различни книжни формати, които обикновено за читателя не са от значение, но ако все пак за Вас това е важно, в характеристиките има конкретни размери.

При нас още Ви очакват автобиографични, кулинарни, детски книги, сборници, фантастика и каквото друго се сетите. Освен голямото разнообразие от видове, вижте останалите причини, поради които си заслужава да поръчате от нас.

Защо да поръчате от нас

Защото издателска къща Хермес е утвърдено през годините и многократно е доказало, че предлага качествен печат, бързо обслужване и бързи доставки. Постоянно оптимизираме работния си процес и свързаните с него разходи, което ни позволява да предлагаме оптимални цени и най-добро качество. Така всъщност, всеки наш клиент, избирайки да пазарува от нас, получава:

  • Голямо разнообразие от заглавия, жанрове и произведения;
  • Лесна за работа и пазаруване платформа;
  • Професионално обслужване и експресни доставки;
  • Възможност за пазаруване, без необходимост от регистрация;
  • Доставки и в чужбина;
  • Разнообразие от възможности за плащане.