Количка 0
0,00 лв.

Задачи по математика за 1. клас: Учебно помагало (Булвест 2000)

От: Мариана Богданова, Мария Темникова, Виолина Иванова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП101730
Раздел: 1-ви клас
9,90 лв.

Помагало е разработено с цел да се осигури възможност на първокласниците да затвърдят и усъвършенстват своите знания и умения, придобити по математика.

Раздел: 1-ви клас

Това учебно помагало е разработено с цел да се осигури възможност на първокласниците да затвърдят и усъвършенстват своите знания и умения, придобити в урочната работа по математика.

Разработени са 128 теми - всяка на отделна страница. Задачите в това помагало са в съответствие с утвърдена от МОН учебна програма по математика за първи клас. Следва се логическата последователност на учебника по математика на издателство „Булвест 2000“. Чрез подбраните и апробирани задачи се дава възможност за надграждане и задълбочаване на придобитите от учениците знания, умения, компетентности. Поддържа се интереса към изучаваното математическо съдържание, съдейства се за придибиване на умения за самостоятелен учебен труд. Включени са задачи с различна степен на трудност. Отделя се специално място за работата с текстовите задачи, за представянето на информацията в тях чрез различни варианти, за съставяне на задачи.

Съдържанието на темите е в съответствие с изучаване на: числата до 10, до 20, събиране и изваждане с тях; геометричните фигури кръг,триъгълник, квадрат, правоъгълник, отсечка; чертане в квадратна мрежа; текстови задачи с едно пресмятане; числата 20, 30, ..., 90, 100, събиране и изваждане с тях.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9789541811580
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 136
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Задачи по математика за 1. клас: Учебно помагало (Булвест 2000)
Вашият рейтинг