Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка по история и цивилизации за 7. клас (Булвест 2000)

От: Георги Якимов, Надка Васева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОТ7184
Раздел: 7-ми клас
7,90 лв.

Тетрадката обединява в едно книжно тяло различните помагала, използвани в подготовката на учениците – тетрадка за работа в клас, учебна тетрадка, работни листове, контурни карти.

Раздел: 7-ми клас

Тетрадката по история и цивилизации за 7. клас е неразделна част от учебния комплект. Нейната основна функция е да осъществи прилагането от учениците на придобитите знания и умения и тяхното задълбочаване чрез решаване на задачи с различна степен на трудност. Тетрадката обединява в едно книжно тяло различните помагала, използвани в подготовката на учениците – тетрадка за работа в клас, учебна тетрадка, работни листове, контурни карти, и е единственото необходимо помагало за работа в клас и у дома.

Тя съдържа 34 работни листа със задачи към всеки урок за нови знания. Те са подредени по степен на трудност и съставени така, че да научат учениците да възприемат самостоятелно историческите събития в тяхната цялост.

Работните листове съдържат полета за записване на плановете и на отговорите на задачите от уроците, а също и на въпросите към историческите карти, изображенията и писмените документи. Предвидени са специални работни полета за записване на отговорите на задачите от уроците упражнения, от уроците за практически дейности и от уроците за обобщение и контрол.   

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9789541812778
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 92
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка по история и цивилизации за 7. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг