Количка 0
0,00 лв.

Удавниците

От: Дженифър Макмеън

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
БНТ9001
20,00 лв.
Отвори очи, мъртвите не се страхуват от нищо...
2019 г.
Когато социалната работничка Джакс се прибира от работа, заварва няколко пропуснати обаждания от сестра си Лекси. Джакс подозира, че тя отново е изпаднала в някой от маниакалните си епизоди, и затова пренебрегва неспирните ѝ опити да се свърже. Но на следващия ден разбира, че сестра ѝ е мъртва – удавила се е в басейна в имението на баба им. Джакс пристига в „Спароу крест“, за да погребе сестра си и да прегледа вещите ѝ, и открива, че Лекси е разследвала историята на семейството и имота им. И колкото по-дълбоко се заравя в записките на сестра си, толкова по-тъмни тайни изплуват от миналото.

1929 г.
Трийсет и седем годишната Етел Монро наскоро се е омъжила и отчаяно иска дете. В опит да я разсее, съпругът ѝ я отвежда на почивка в най-новия и модерен хотел с естествени извори във Върмонт. Още с пристигането, Етел научава слуховете за свръхестествените способности на изворната вода: тя сбъдва желания. Етел обаче няма как да знае, че изворът отнема също толкова, колкото и дава.

***
„Удавниците“ е изключително написана динамична мистерия, която създава усещане за уютна класическа призрачна история, пропита с копнежи и съжаления.“
-Booklist
Повече информация
ISBN 9786197639001
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Benitorial
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 392
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Удавниците
Вашият рейтинг