Количка 0
0,00 лв.

Тайната

От: Ронда Бърн

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ИЗПП18
25,00 лв.

Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения.

Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.

От тази книга ще научите как да използвате Тайната, в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.

Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.

Повече информация
ISBN 9789543214587
Цветност цветна
Издател Изток - Запад
Корица твърда
Брой страници 216
Дата на издаване 2008 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тайната
Вашият рейтинг