Количка 0
0,00 лв.

Ронда Бърн

Ронда Бърн

Автор, създател и изпълнителен продуцент на „Тайната"

Като създател, авотр и продуцент на книгата  и филма „Тайната“, намерението  на Ронда Бърн е да вдъхнови всички да живеят щастлив и изпълнен с  радост живот.

Към края на септември 2004 г. Ронда открива неизменен и безспорен принцип, който определя и ръководи всеки аспект от живота ни. Тя е потресена, че тази жизнено важна информация не е позната на широката публика и не се практикува масово. В този миг Ронда решава да превърне това в цел на живота си – да сподели това познание с всички хора по света, за да могат милиарди да трансформират и подобрят живота си. Ронда веднага започва да изучава и да прилага това могъщо знание, за да се стигне до осъществената й визия, която днес познаваме като „Тайната“. Тя изучава трудовете на най-прецизните световни умове – велики мислители, творци, учени, иноватори, откриватели и философи. Минава през всевъзможни разностранни области на познанието като квантовата физика, метафизиката, психологията и религията.  

Тя отново и  отново разбира, че този едничък принцип  е като златна жила, която можем  да открием в историята за живота и ученията на всеки световен пророк, месия, мъдрец или велик водач, както  и в живота на всеки наистина велик  мъж или жена на тази планета. Ронда забелязала, че всичко, без изключение, което тези хора някога са извършили или постигнали, е било в пълна хармония с този най-могъщ принцип.

Тя е вече успешен телевизионен и филмов продуцент  и веднага започва да практикува наученото, за да създаде филма „Тайната“. Ронда привлича всички необходими ресурси, за да превърне снимките на лентата в една лека и приятна, изпълнена с радост одисея. Само година по-късно „Тайната“ вече обикаля света.  

„Тайната“ разкрива най-могъщия закон във вселената  и обяснява как всеки може да използва този закон, за да създаде безграничено щастие, любов, здраве и просперитет в живота си.

 
Милиони гледаха „Тайната“ от премиерата на филма през март 2006 г. до днес. Книгата  на Ронда „Тайната“м която се разпространява и като аудио-книга, е бестселър №1 на „Ню Йорк Таймс“ и е продала повече от 7.5 милиона копия. И филмът, и книгата се превеждат на все повече нови чужди езици, за да са достъпни за по-широка публика по цялата планета. Стотици хиляди са писмата до Ронда и екипа й, в които хора от цял свят изразяват дълбоката си благодарност за споделената тайна.

 
Ронда казва, това е само началото.  

Ронда Бърн е  родена в Австралия и започва  кариерата си като радио продуцент. Творческите и лидерските й качества превръщат много от програмите й в номер едно. Тя обаче се ориентира към телевизията и започва работа с австралийската  Australia's Nine Network. Там работи с Питър Файман – един от най-уважаваните  и успешни режисьори в страната.   

През 1994 г. Ронда  създава собствена продуцентска компания – Prime Time Productions. Компанията й стои зад топ шоута като „Най-великите реклами на планетата“ (World's Greatest Commercials), „Великите бягства“ (Great Escapes), „Случайни срещи“ ( OZ Encounters) и „Готови да учат“ ( Learners). Много от шоутата й печелят награди в бранша и вървят по телевизии в много държави. Опитът, познанията и уменията на Ронда в правенето на филми изиграват важна роля в създаването на „Тайната“.  

Ронда разширява  базираната си в Австралия телевизионна компания Prime Time Productions и сега работи с екипите си в Мелбърн, Чикаго, Остин и Лос Анджелис, за да създадат нови изключителни филми, книги и други творби и преживявания, които вдъхновяват, освежават и трансформират животи.

 

През месец  май 2007 г. Ронда Бърн е обявена от списание „Таймс“ за един от най-влиятелните хора на планетата в класацията „100-те на Таймс: Хората, които променят света ни“. Скоро след това се появява и в култовата класация на списание „Форбс“ „Знаменитостите – топ 100“. В момента Ронда живее извън Лос Анджелис.  

Книги на Ронда Бърн

4 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница

4 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница