Количка

Среднощно слънце

От: Стефани Майър

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕГМ084
Специална цена 26,91 лв. Редовна цена 29,90 лв.

2,99 лв. 10 %

​Когато срещнах проницателния ѝ поглед, прочетох в очите ѝ изненада и съчувствие и изведнъж закопнях за сън. Не за забрава, както ми се бе случвало преди, не за да избягам от скуката, а защото исках да сънувам. Навярно, ако изпаднех в безсъзнание, ако можех да сънувам, поне за няколко часа щях да се пренеса в свят, където двамата с нея можехме да бъдем заедно. Тя ме сънуваше. А аз исках да сънувам нея.
Стефани Майър, автор на бестселърите от поредицата „Здрач“ прави своето триумфално завръщане в света на сагата с този дългоочакван и обвит в мистификации роман: емблематичната любовна история на Бела и Едуард, този път разказана от гледната точка на вампира.

Незабравимата приказка придобива нов, мрачен обрат. Срещата с Бела е едновременно най-обезпокоителното и най-интригуващото събитие в живота на Едуард. Разкривайки на читателите завладяващи подробности от миналото му и сложността на изборите, които трябва да прави, Едуард ще се изправи пред най-важното изпитание – да последва сърцето си, без да постави живота на Бела в опасност.

Епичен роман за неустоимите изкушения и опустошителните последици от безсмъртната любов.
Повече информация
ISBN 9789542725084
Тегло 0.7000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица твърда
Размери 13х20
Брой страници 896
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Среднощно слънце
Вашият рейтинг