Количка

Новолуние - книга 2 (Здрач)

От: Стефани Майър

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕГХР2
19,90 лв.
Разказ за обсебваща, наситена със страст и обрати свръхестествена любов, която преминава в яростна надпревара със смъртта.
Чувствах се странно, защото знаех, че и двамата сме в смъртна опасност. И въпреки това в този миг се чувствах добре. Цяла. Усещах как сърцето ми бие лудешки в гърдите ми, как кръвта ми бушува във вените. Дробовете ми се изпълниха със сладката миризма, която се излъчваше от кожата му, и сякаш в гърдите ми никога не бе имало дупка. Чувствах се прекрасно - раната не просто бе изцелена, а сякаш никога не бе съществувала.

„Преди да се появиш ти, Бела, животът ми беше като безлунна нощ. Много тъмна, но на небето все пак имаше звезди - точки светлина и разум... И тогава ти пресече небосклона ми като метеор. Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, когато метеорът падна зад хоризонта, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.“

Разказ за обсебваща, наситена със страст и обрати свръхестествена любов, която преминава в яростна надпревара със смъртта.
Повече информация
ISBN 9789542703204
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица твърда
Размери 13х20
Брой страници 566
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Новолуние - книга 2 (Здрач)
Вашият рейтинг