Количка

Седемте смъртоносни чудеса

От: Матю Райли

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ББТ1631
Специална цена 15,29 лв. Редовна цена 16,99 лв.

1,70 лв. 10 %

Най-голямото търсене на съкровища в историята! Затегнете коланите и се вкопчете в живота си!
Най-голямото търсене на съкровища в историята! Затегнете коланите и се вкопчете в живота си!

Отчаяна надпревара за намиране на легендарните Седем чудеса на света.

Пирамидионът

Преди 4500 години величествен златен пирамидион стоял на върха на Голямата пирамида в Гиза. Славен и красив, той бил източник на безмерна власт за щастливците, които имали рядкото щастие да го притежават.
Но през 123 пр. н. е. Пирамидионът бил разрязан на седем части, разнесени в най-отдалечените кътчета на известния свят и внимателно скрити в най-големите строежи на онова време... известни като Седемте чудеса на света.
В наши дни, в навечерието на предстоящо рядко астрономическо явление, свързано със слънцето, е настъпил моментът да се открият парчетата и да се съединят, за да образуват пак Пирамидиона.

Епична мисия

Сред състезателите за тази награда са най-великите нации на света, безмилостните банди на международни терористи... както и един непознаващ страх консорциум от осем по-малки страни, които смятат, че не е допустимо една-единствена нация да притежава такъв смразяващ източник на власт.
Предвождан от загадъчния капитан Джак Уест, този екип от млади и решителни хора влиза в играта, която се разгръща в заредени с взрив мини и с участието на гигантски зли сили - едно приключение, пред което въображението немее.

От Родоския колос до Висящите градини на Вавилон, от Александрийския фар до Голямата пирамида - затегнете коланите и се вкопчете в живота си.
Повече информация
ISBN 9789545840692
Тегло 0.2500
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 448
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Седемте смъртоносни чудеса
Вашият рейтинг