Количка 0
0,00 лв.

Празникът на Вси светии

От: Агата Кристи

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРААК682
14,99 лв.

"Празникът на Вси светии" е посветен на П. Г. Удхаус, който е бил голям почитател на Агата Кристи. 

"Празникът на Вси светии" е посветен на П. Г. Удхаус, който е бил голям почитател на Агата Кристи. Романът отново среща Поаро с ексцентричната писателка Ариадни Оливър - образ, който се смята за прототип на самата авторка.


"Веднъж видях убийство". Това заявява младата Джойс по време на празненство по повод Вси светии в дома на семейство Дрейк. Никой не й вярва и, разстроена, тя напуска стаята. Часове по-късно е открита мъртва. Писателката Ариадни Оливър, която е сред присъстващите, моли своя приятел Еркюл Поаро да разследва убийството. 

Но дали престъплението е само едно? Или редица странни случаи, инциденти и внезапни изчезвания са свързани? Острият ум на Поаро и изключителните инстинкти на госпожа Оливър се обединяват, за да разкрият неподозирания извършител. Но разследването се оказва много по-трудно, отколкото Поаро е очаквал.

***

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за "Първата дама на криминалния жанр".

Повече информация
ISBN 9789543894857
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Брой страници 240
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Празникът на Вси светии
Вашият рейтинг