Количка 0
0,00 лв.

Агата Кристи. Ела, кажи ми как живееш

От: Агата Кристи

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
АСН6473
17,95 лв.
​Спомени от разкопки в Средният Изток
През своята дълга и успешна кариера, Агата Кристи създава някои от най-запомнящите се литературни герои, сред които Мис Марпъл и Еркюл Поаро.

Агата оставя след себе си и „Ела, кажи ми как живееш“ – очарователен, завладяващ и удивително остроумен пътепис за невероятните ѝ преживявания по време на разкопки в Сирия със съпруга ѝ Макс Малоуън.

Написана като дневник и с помощта на записките ѝ от разкопките, тази книга е не по-малко богата на вълнуващи случки, красиви пейзажи и интригуващи герои от останалите ѝ художествени произведения.

Задължителна за всеки почитател на авторката, „Ела, кажи ми как живееш“ разкрива нови и любопитни черти от характера и живота на незаменимата Агата.

Агата Кристи, най-продаваната авторка в историята, събира спомените си от разкопки в Сирия със съпруга си Макс Малоуън под формата на тази интригуваща творба. Първото издание на „Ела, кажи ми как живееш“ излиза през 1946 г. с последвало през 2012 г. ново издание. Книгата е преведена на близо 30 езика, а това е първото ѝ издание на български.
Повече информация
ISBN 9786197586473
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Асеневци
Корица мека
Размери 14х20
Брой страници 264
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Агата Кристи. Ела, кажи ми как живееш
Вашият рейтинг