Количка 0
0,00 лв.

Полунощ в Ел Ей

От: Майкъл Конъли

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ288
16,99 лв.
Както винаги в полунощ на Нова година дъжд от олово пада в Лос Анджелис заради безразборната стрелба към небето. И броени минути по-късно Рене Балард, детектив в полицейското управление, трябва да отиде пред автосервиз, чийто собственик е ранен фатално. Тя скоро разбира, че смъртта му не е причинена от заблуден куршум и е свързана с друго неразкрито убийство, което бившият детектив Хари Бош е разследвал преди години. 
Както винаги в полунощ на Нова година дъжд от олово пада в Лос Анджелис заради безразборната стрелба към небето. И броени минути по-късно Рене Балард, детектив в полицейското управление, трябва да отиде пред автосервиз, чийто собственик е ранен фатално. Тя скоро разбира, че смъртта му не е причинена от заблуден куршум и е свързана с друго неразкрито убийство, което бившият детектив Хари Бош е разследвал преди години. В празничната нощ се случва и поредното нападение на демонична двойка серийни сексуални насилници, които тя се стреми да издири колкото може по-скоро.

Но Балард трябва да се справя и с незаличимите промени, причинени от пандемията и размириците. В полицейското управление цари такова униние и безразличие, че тя търси помощ от единствения външен човек, на когото може да разчита – Хари Бош.

​"Феновете на Балард и Бош няма да останат разочаровани и този път!"
- Къркъс Ривю

"Романът предлага изобилие от стъписващи сцени и хитроумни изненади!"
- Уолстрийт Джърнъл

Повече информация
ISBN 9786190301288
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 384
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Полунощ в Ел Ей
Вашият рейтинг