Количка 0
0,00 лв.

Пътят към възкресението

От: Майкъл Конъли

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ445
17,99 лв.

Пътят към правосъдието може да е постлан с лъжи...

Хари Бош в тандем с Мики Холър 

Адвокатът Мики Холър отново се занимава с дела, в които шансовете за победа са едно на милион. След като извежда от затвора несправедливо осъден мъж, той е затрупан с молби от лишени от свобода хора, които твърдят, че са невинни. Привлича на работа своя брат по баща – пенсионирания детектив от полицията на Лос Анджелис Хари Бош и му възлага да прерови писмата, като знае, че повечето твърдения ще бъдат фалшиви.

Бош изважда игла от купата сено: жена, която е в затвора за убийството на съпруга си, заместник-шериф. Бош преглежда случая и вижда елементи, които не си пасват, както и несъответствия в действията на шерифско управление, готово да въздаде бързо правосъдие за убийството на един от своите.

Сега на Холър му предстои трудна битка в съда – Давид, който се бори с Голиат, за да оправдае клиентката си. Пътят и на адвоката, и на следователя е изпълнен с опасности. Има хора, които не искат случаят да бъде преразгледан, и няма да се спрат пред нищо, за да попречат на екипа мечтатели Холър–Бош да открие истината.

Повече информация
ISBN 9786190302445
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х21
Брой страници 416
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътят към възкресението
Вашият рейтинг