Количка 0
0,00 лв.

Отвъд зимата

От: Исабел Алиенде

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ККИА448
18,00 лв.

Бележитата писателка за пореден път непоклатимо отстоява водещото си място сред майсторите на съвременната латиноамериканска литература.

С „Отвъд зимата“, великолепно написан многопластов роман, бележитата писателка за пореден път непоклатимо отстоява водещото си място сред майсторите на съвременната латиноамериканска литература.

Изненадваща снежна буря, сковала Бруклин в мразовит капан, сплита три съдби в необикновено приключение, благодарение на което героите успяват да излекуват дълбоки рани от преживени болки, да се отърсят от смазващия товар на страшни спомени и пречистени да продължат с надежда напред. Заплитайки интригуваща криминална история, Исабел Алиенде с проникновение проследява живота на множество персонажи и с присъщата си човечност и виртуозно владеене на съспенса поднася вълнуващ разказ за многоликия съвременен свят. Той е белязан с мъки и страдания, с потресаваща бедност и с безнаказан терор, насилие и престъпност, но в него все пак си проправят път добротата и любовта, защото по думите на главната героиня „не земното притегляне, а спояващата сила на любовта държи света в равновесие“.

Повече информация
ISBN 9786190202448
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Брой страници 328
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отвъд зимата
Вашият рейтинг