Количка

Невидимият живот на Ади Лару

От: В. Е. Шуаб

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕМС889
Специална цена 14,40 лв. Редовна цена 16,00 лв.

1,60 лв. 10 %

Бестселър на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тудей“ и „Уошингтън Поуст“.

В селекцията за книга на годината на „Си Ен Ен“, „Гудрийдс“, „Амазон“, „Ентъртейнмънт Уикли“, „Опра Магазин“.
Един живот, който никой няма да запомни. Една история, която вие никога няма да забравите.

Франция, 1714 г. В пристъп на отчаяние свободолюбива млада жена сключва сделка с дявола и заменя душата си за безсмъртие. Но цената е висока – над нея пада проклятието всеки, когото срещне по пътя си, да я забрави.

Младата жена се казва Ади Лару и така започва нейният нов, изключителен живот през векове и континенти, през история и изкуство, във вечен опит да остави някаква следа, че е съществувала. Живот, в който образът ѝ не белязва ничие съзнание, а притежанията ѝ се изгубват и разбиват.

Единственият спътник на Ади в пътешествието е нейният потаен дявол с хипнотизиращи зелени очи и единствената сигурност е, че ще я посети на годишнината от сделката. В самотата си тя няма друг избор, освен да го посрещне, да се помъчи да го разгадае и, кой знае, дори да го надхитри.

Но един ден във вековното ѝ проклятие зейва пролука – в малка антикварна книжарница в сърцето на „Манхатън“ съдбата среща Ади Лару с млад мъж, който не я забравя...

„Невидимият живот на Ади Лару“ е най-възхитителният роман на В. Е. Шуаб досега и се превърна в абсолютна сензация и в една от най-обичаните и коментирани книги на 2020 година. Шуаб вече е известна у нас с поредиците си „Цветовете на магията“ и „Чудовищата от Искреност“, с които е спечелила милиони читателски сърца.
Повече информация
ISBN 9789543574889
Цветност черно/бяла
Издател Емас
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 560
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Невидимият живот на Ади Лару
Вашият рейтинг