Количка 0
0,00 лв.

Мостът на Клей

От: Маркъс Зюсак

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРМНП74
21,95 лв.

Матю Дънбар, най-големият от петима братя, тръгва да открие всички тези неща. 

Матю Дънбар, най-големият от петима братя, тръгва да открие всички тези неща. Едва тогава той ще може да сглоби удивителната история на своето семейство, разтърсено от трагедия и една отдавна погребана тайна.

Той ще разкаже за една майка, която прекосява континенти, пътувайки към новия си дом; за един баща, който търси любовта в клавишите на старо пиано, и за един брат на име Клей, който ще се впусне в най-трудното пътуване от всички тях, за да промени живота им завинаги… А най-накрая и за едно муле, наречено Ахил, което ще стори чудо и ще спои отломките на опустошеното семейство.

Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене на изкуплението и величието. „Мостът на Клей” ще ви отведе на много места и ще зададе два вечни въпроса: къде отивате и кой ще бъдете, когато стигнете там?

***

„Единайсет години след своя мултимилионен бестселър  „Крадецът на книги“  Зюсак се завръща с тази задъхана неустоима семейна сага... Отдайте ѝ времето си и ще бъдете възнаградени с едно вълнуващо епично четиво.”

 – „Stylist”

„Завладяваща история с могъщо безстрашно сърце, „Мостът на Клей” е пълна с герои, в които вярваш, и на които държиш... болезнено вълнуваща, възхитително увлекателна и истински въздигаща.” 

– М. Л. Стедман, автор на „Светлина между два океана”

Повече информация
ISBN 9789546411174
Цветност черно/бяла
Издател Пергамент Прес
Корица мека
Брой страници 528
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мостът на Клей
Вашият рейтинг