Количка 0
0,00 лв.

Милионерката

От: Венета Райкова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРТЖ3229
18,00 лв.

Целият свят е в краката на милионерката и нейните деца.

Тя е властна избраница на съдбата. А нейните три дъщери са едни от най-известните красавици - инфлуенсърки и риалити героини. Те живеят мечтания от мнозина живот в едно лицемерно общество, в което всички грехове са позволени, ако са скрити за външния свят. Съдбата ги обича, защото са смели и рискуват, но често ги поставя пред сериозни изпитания.

Целият свят е в краката на милионерката и нейните деца.

Тя е властна избраница на съдбата. А нейните три дъщери са едни от най-известните красавици - инфлуенсърки и риалити героини. Те живеят мечтания от мнозина живот в едно лицемерно общество, в което всички грехове са позволени, ако са скрити за външния свят.

Съдбата ги обича, защото са смели и рискуват, но често ги поставя пред сериозни изпитания. Те знаят духовните правила за щастие и тайната на успеха, но задоволяват ли се с постигнатото?

Колко и какво могат да понесат популярните личности в името на перфектния имидж? Ще успеят ли героините на романа да се справят с предизвикателствата, когато миналото започне да напомня за себе си и в техния идеален свят нахлуе един загадъчен мъж?

Отговорите на тези въпроси ще откриете в скандалния бестселър "Милионерката".

Повече информация
ISBN 9786197723229
Тегло 0.350000
Производител Издателство "Престиж Буукс"
Цветност черно/бяла
Корица мека
Художник Желяз Георгиев
Размери 13x20
Брой страници 352
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Милионерката
Вашият рейтинг